Angelic Reiki grundkurs workshop 1 & 2 i Grebbestad

20-22 mars 2020

tider: dag 1 17-20, övriga dagar  9-16.30 

anmälan sker till Reikicentrum Lidköping via FB Messenger, eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 0701 30 44 24


Workshop 1& 2, 3 800 kr

Läs mer om Angelic Reiki på www.angelicreiki.se

 

Angelic Reikis initieringar sker direkt från Änglarna, det säkerställer den yttersta rena initieringen. Med dessa initieringar blir Angelic Reiki en komplett terapi, ett system som omfattar metoder för rengöring av icke balanserande energier i den fysiska, känslomässiga, mentala nivån, i tidigare liv, i den genetiska koden. Samt från våra förfäders negativa programmering och blockeringar i många olika dimensioner.


Med Angelic Reiki får vi ett verktyg att tränga igenom tid och rum och de healers som vill arbeta med änglarna med denna djupa terapi, gör en extraordinär service inte bara till mänskligheten utan också till sig själva.


Angelic reiki workshop är en mycket mäktig upplevelse och bereder marken för din andliga väg och kunskapen om dig själv som den healer som du verkligen är.

Grundare av Angelic Reiki är Kevin och Christine Core.

Från Ärkeängeln Mikael: "Vi vill också påminna er om att era händer är en av de mest utvecklade länkarna till er hjärna, för det finns eteriska energialstrande kristaller inbäddade i handflatorna. De var utformade för att vara några av de starkaste, elektromagnetiska impulserna i den fysiska kroppen. Det är därför som de som har aktiverat eller utvecklat den helande kraften i sina händer är så effektiva i helandets konst. I framtiden har ni potential att återutveckla minnescellerna i fingertopparna så att ni kan få tillgång till medveten och undermedveten information genom beröring. En angelic reikikurs är att aktivera sina händer.

 

LETAR DU EFTER ANDLIG UTVECKLING - DÅ ÄR DETTA NÅGOT FÖR DIG