Usui Reiki 2 fortsättningskurs

Plats Reikicentrum Lidköping

 

Datum 15-16 november Denna kurs följs av en Avancerad Reiki kurs (ART) 17 november kontakta mig om du är intresserad av alla tre dagarna.

Pris 3100

REIKI 2 inklusive Holy Fire 3

Fortsättningskursen lär ut olika tekniker för att mer medvetet styra Reiki till speciella områden eller energifält du vill jobba med. Fortsättningskursen innebär ett ökat flöde genom händerna, en ökning av kroppens energivibrationer och ytterligare personlig utveckling. Tre symboler lärs ut och även förmågan att använda Reiki på distans. Avstånd förlorar sin betydelse därför att Reiki vibrerar med så hög hastighet. Kursen består av lektioner och praktiska övningar.

Holy Fire-energin är av mycket hög frekvens från högre medvetandenivåer
och har hög potential

 

Att förändra sina mönster och blockeringar med viljestyrka är nästan omöjligt. Det undermedvetna är mer än en miljon gånger starkare än viljestyrkan. Reiki 2 är ett fantastiskt redskap att använda för att förändra och ge energi till förflutna och kommande situationer.

 

 

 

För privat undervisning kontakta mig så bestämmer vi datum som passar just dig.

Pris 3 100 kr inklusive Holy Fire läs mer om Holy Fire här http://www.reiki.org/holyfire.html

Anmälan och information till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via tel 0701 30 44 24